Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                                  Minä         
Kerronpa myös hieman ihmisestä näiden sivujen takana...
Olen aikuiseen ikään ehtinyt erittäin eläinrakas naisihminen. Talouteeni kuuluu kahdeksan kanin, kolmen hamsterin, neljän gerbiilin ja yhden leopardigekon lisäksi kolme lasta; kaksi poikaa ja tytär. Lisäksi minulla on myös neljä neitokakadua sekä kiinankääpiöviiriäisiä, (eli siniviiriäisiä) joista lisää tuolla niiden omilla Pikkuviirut-sivuilla jonne pääsee tuolta linkin kautta.
Aikaisemmin minulla on ollut hyvinkin monenlaisia eläimiä, mm. hevosia, koira, kilpikonnia, akvaariokaloja, possuja, lampaita, vuohia, kanoja ym. Mutta tällä hetkellä siis eläinkuntaa edustavat kanit, jyrsijät ja linnut.

                                                                             
                                                                    
Leivän lapsille ja itselleni (sekä porkkanat pupuille) tienaan hoitamalla pienempiä lapsia päiväkodissa. Olen työskennellyt lastenhoitoalalla nyt lähes 20 vuotta ja pidän kovasti työstäni pienten parissa.

Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu lemmikkieni päivittäinen hoito ja niiden kanssa näyttelyissä kulkeminen sekä tietysti myös huushollin  pyörittäminen ja lapsista huolehtiminen. Paljon muuhun ei aikaa oikeastaan jääkään. Jonkun verran myös luen iltaisin, jos vaan silmät pysyvät auki...
Rakas harrastus on ollut jo n.30 vuoden ajan myös hevoset ja ratsastus, mutta siihen on nyt viimeisen vuoden aikana tullut taukoa.
Kuulun paikalliseen ratsastusseuraan, Pohjois-Pohjanmaan kani- ja jyrsijäyhdistyksen hallitukseen, Ylivieskan Seudun Eläinsuojeluyhdistykseen, Etelä-Pohjanmaan kani- ja jyrsijäyhdistykseen, Oulun seudun jyrsijäharrastajiin, Suomen Gerbiiliyhdistykseen  ja Suomen Kaniyhdistykseen.Kesäisin intohimoni on kerätä kaneille talveksi mahdollisimman paljon erilaisia herkkuja kuivamaan. Se onnistuu mainiosti mökillämme, jossa vietämme lähes koko kesän pupujen kanssa. Tämän  pohjalta syntyivät myös nuo luontosivuni nettiin.

   
                                                                          Kesäkotimme

                                               


©2020 Papanapoppoo - suntuubi.com